18 Αυγούστου 2013

Ακροπόταμος 15-08-2013Με το σύνθημα «Ο Ακροπόταμος φέτος εκπέμπει ζωντανά», ολοκληρώθηκαν οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για τον δεκαπενταύγουστο.
Οι εκδηλώσεις για πρώτη φορά μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω διαδικτύου σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης για χάρη των απανταχού Ακροποταμιωτών, ή όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πάνος Δουλκερίδης, για όλους τους γιαχαλιώτες της γης.
Η μετάδοση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια και των δυο ημερών των εκδηλώσεων από τον χώρο του εκπολιτιστικού συλλόγου. Μεταδόθηκε το μουσικό πρόγραμμα της 14ης Αυγούστου καθώς και το χορευτικό πρόγραμμα της 15ης Αυγούστου.

Η μετάδοση έγινε μέσα από το κανάλι http://www.ustream.tv/channel/livardas-charilaos-photography. Η προσπάθεια αυτή ενθουσίασε τόσο τους κατοίκους του χωριού όσο και τους ξενιτεμένους του. Αποτέλεσμα της προσπάθειας, 161 μοναδικοί επισκέπτες μέσα στις 2 ημέρες προβολής.

Με τα ομορφότερα συναισθήματα από τις δυο διασκεδαστικές βραδιές, καθώς και με την ευχή να πραγματοποιηθεί και του χρόνου η μετάδοση με ακόμη καλυτέρα αποτελέσματα, έκλεισαν για φέτος οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στον Ακροπόταμο Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να δείτε οπτικοακουστικό υλικό από τις εκδηλώσεις στους παρακάτω συνδέσμους, http://www.ustream.tv/channel/livardas-charilaos-photography
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151513805856148&type=1

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals