15 Δεκεμβρίου 2008

κατόπιν εορτής..... (μετά από την εκδήλωση για τα αρκουδάκια...)



Θεσσαλονίκη, 15/12/2008



Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, εθελοντές και κηδεμόνες,
αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητά μας παιδιά… τι καλά περάσαμε!

Είχαμε υποσχεθεί να κάνουμε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, παρά τα όσα συνέβησαν για «να αλλάξουμε το κλίμα» στην πόλη.
Γιατί στα παιδιά χρωστάμε τη χαρά και τη σιγουριά που τους στερήσαμε παραμονές Χριστουγέννων, γιορτάζοντας τη ζωή, την άγρια που είναι και αληθινή!
http://picasaweb.google.gr/hodolidou/2008131205?authkey=vL79pQ_vOCg

Παρά τον μουντό καιρό και τη βροχή που μας έπιασε προς το μεσημέρι, η γιορτή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου ήταν πολύ πετυχημένη:
http://picasaweb.google.gr/hodolidou/20081312General?authkey=bDWRIizRfL4

Για την επιτυχία της γιορτής δούλεψαν εκτός από εμάς, οι πολύτιμοι εθελοντές και εθελόντριές μας παίζοντας με τα παιδιά, φτιάχνοντας:



-το τεράστιο puzzle της αρκούδας



-μάσκες αρκούδας



-ζωγραφιές



-και στολίδια από πηλό

http://picasaweb.google.gr/hodolidou/2008131202?authkey=eY6HtKH6UQo

Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση είχαν τα όχι μόνιμα τατουάζ που έκαναν στα χέρια, στα μάγουλα και στο... μέτωπο μικρών και μεγάλων δύο εθελόντριες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
http://picasaweb.google.gr/hodolidou/200813_12Tatoo?authkey=NqZYI2Rv2Sw

Παράλληλα, στην... κάλπη που είχε στηθεί τα παιδιά (αλλά και οι μεγάλοι...) τοποθετούσαν τις ζωγραφιές τους καθώς και μηνύματα στην αρκούδα.
Ο νικητής (θα ανακοινωθεί σύντομα) κερδίζει ένα διήμερο στο Νυμφαίο: http://picasaweb.google.gr/hodolidou/2008131204?authkey=89N4mOwRsf8

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης έπαιξαν μουσική ο Λευτέρης Κορδιάος και ο Στέφανος Τσιτσόπουλος του Republic Radio 100,3 που ήταν χορηγός επικοινωνίας της γιορτής και θα παραμείνει η φωνή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ! Για την ευγενική προσφορά και την υποστήριξη ευχαριστούμε θερμά όλους του Republicάνους.

Οι μεγάλοι, όσοι από αυτούς δεν έκαναν τατουάζ, λικνίζονταν στο ρυθμό της μουσικής, αγόρασαν χριστουγεννιάτικα δώρα από το πωλητήριο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ,
τα έλεγαν με φίλους, έπιναν κρασί με έναν μικρό μεζέ αλλά και ενημερώνονταν από το προσωπικό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
http://picasaweb.google.gr/hodolidou/20081312A?authkey=xEcKiurBJDE

Ευχαριστούμε πολύ τις εταιρίες SOUND STUDIO, 3 Ε και τα ζαχαροπλαστεία BLÉ και ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ για την ευγενική προσφορά τους στη γιορτή μας.
Ξεχωριστά ευχαριστούμε την Ελένη Χοντολίδου για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης και την Άρτεμη Δελιαλή για την εμψύχωση και το styling.

Το Καταφύγιο της Αρκούδας θα παραμείνει ανοιχτό (κάθε μέρα και τις αργίες) για τους επισκέπτες ως τις 6 Ιανουαρίου, οπότε και θα αφήσουμε τις αρκούδες ανενόχλητες στο χειμέριο ύπνο τους ως το Μάρτη.
Οι υπόλοιποι χώροι του Περιβαλλοντικού Κέντρου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στον Αετό και την Αγραπιδιά θα λειτουργούν κανονικά.

Τώρα που μάθατε (όσοι δεν ξέρατε) πού και πώς είμαστε στη Θεσσαλονίκη, σας περιμένουμε πάλι!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές,

Για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Βάσω Πετρίδου
επικοινωνία/ευαισθητοποίηση κοινού

1 σχόλιο:

palalos είπε...

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΡΦΕ!

Followers