28 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. - ΠΡΟΒΟΛΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σε συνεργασία με την ΕΡΤ-3 ανακοινώνουν ότι, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 11 το βράδυ, θα προβληθεί σε πανελλαδική πρώτη το επιτυχημένο 5ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη και ήταν αφιερωμένο στον κορυφαίο Πόντιο λυράρη αείμνηστο Γώγο Πετρίδη.

Στο Φεστιβάλ πήραν μέρος χορευτές από όλη την Ελλάδα, νέοι και νέες μέλη των χορευτικών τμημάτων των 5 συνδέσμων ποντιακών σωματείων της Π.Ο.Ε. ήτοι:

1) Σ.Πο.Σ. Νότιας Ελλάδος και Νήσων
2) Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας
3) Σ.Πο.Σ. Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου
4) Σ.Πο.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
5) Σ.Πο.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ-3 κ. Αναστάσιο Σπηλιόπουλο, τον διευθυντή τηλεόρασης κ. Γιώργο Φράσταλη, τον προϊστάμενο ενημέρωσης κ. Γιώργο Φερέτη καθώς και τους δεκάδες τεχνικούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς, δημοσιογράφους του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης που με επαγγελματική ευσυνειδησία και αγάπη προς τον ποντιακό ελληνισμό συνεισέφεραν τα μέγιστα για την καθόλα άψογη παρουσίαση αυτού του πολύ σημαντικού για την χώρα μας πολιτιστικού γεγονότος.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Παρχαρίδης
Πρόεδρος Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Followers