14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΤΟΛΗΤΙΚΑ 2010


ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ " ΑΚΡΙΤΑΣ PALACE Live " (ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ " ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ " ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.


λίγα λόγια για τον σύλλογο:
ΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1970 ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 500 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...

ΤΗΛ/ΦΑΞ: 26510-46901
πλατεία ελευθερίας 13 Ανατολή- Ιωαννίνων

γίνε "φίλος" του συλλόγου στο FaceBook

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals