1 Σεπτεμβρίου 2010

1η Σεπτέμβριου 2010

καλό μήνα και καλό φθινόπωρο

...και από σήμερα 1η Σεπτεμβρίου τίθεται σε ισχύ η καθολική απαγόρευση καπνίσματος σ' όλους τους δημόσιους χώρους με τα πρόστιμα, στους παραβάτες φίλους  του τσιγάρου αλλά και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων που δεν συμμορφώνονται με την απαγόρευση, να είναι σε υψηλά επίπεδα.

Ενδεικτικά:
Τα πρόστιμα στους υπεύθυνους διαχείρισης για την εφαρμογή του νόμου, είτε αυτοί είναι καταστηματάρχες, είτε υπεύθυνοι χώρων εργασίας, θα κυμαίνονται από 500 ευρώ έως 10.000 ευρώ.

Στους καπνιστές, θα επιβάλλεται πρόστιμο από 50 έως 500 ευρώ, ενώ όσοι έχουν να αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και καταγγελίες που αφορούν την εφαρμογή του νέου νόμου, θα μπορούν να καλούν στο τετραψήφιο νούμερο 1142.
Θα προηγηθεί περίοδος χάριτος ενός μήνα (έως τα τέλη Σεπτεμβρίου) κατά τον οποίο θα γίνονται μόνο συστάσεις, και από τον Οκτώβριο θα επιβάλλονται κανονικά.

Παράταση οκτώ μηνών θα δοθεί σε καζίνα και σε κέντρα με ζωντανή μουσική άνω των 300 τ.μ. έως τις 31 Μαΐου του 2011 ώστε να συμμορφωθούν με τις νέες διατάξεις.

Καταργούνται, επίσης, τα καπνιστήρια σε όλους τους χώρους εργασίας.

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals