20 Ιουνίου 2011

Δωρεάν Γραμμή Επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για τις φόλες και τα δηλητήρια


 20/06/2011
Ανακοίνωση τύπου

Καταγγείλτε περιστατικά παράνομης δηλητηρίασης ζώων 

Δωρεάν Γραμμή Επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για τις φόλες και τα δηλητήρια 80011010101
 
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συνεχίζει τη δράση του στην περιοχή Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης στο πλαίσιο  του προγράμματος «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ» LIFE09 NAT/ES/000533.
Λειτουργεί από σήμερα δωρεάν τηλεφωνική γραμμή στην οποία οι πολίτες του νομού Τρικάλων, μπορούν να καλούν δωρεάν για καταγγελίες, πληροφορίες και παροχή συμβουλών για όλα τα περιστατικά  παράνομης δηλητηρίασης ζώων.
Η δωρεάν τηλεφωνική γραμμή (80011010101) είναι διαθέσιμη καθημερινά 10 πμ – 2 μμ για την παρακολούθηση των περιπτώσεων δηλητηρίασης ζώων. Οι συνεργάτες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ απαντούν σε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση,  παρέχουν πληροφορίες για τις πρώτες βοήθειες στα δηλητηριασμένα ζώα, για διαθέσιμους κτηνιάτρους  και τα κατάλληλα φάρμακα.
Η γραμμή δέχεται κλήσεις μόνο από σταθερά τηλέφωνα.
Ο στόχος είναι η άμεση βοήθεια σε δηλητηριασμένα ζώα αλλά και η ενθάρρυνση της τοπικής κοινωνίας για συμμετοχή στο έργο έτσι ώστε η δημιουργία και λειτουργία δικτύων των Δήμων, των Κτηνοτρόφων και των Κυνηγών μέσω του προγράμματος ενάντια στα δηλητήρια να καταστεί αποτελεσματικότερη.
Ήδη δεχόμαστε αγωνιώδεις εκκλήσεις βοήθειας από κτηνοτρόφους που έχουν χάσει τα σκυλιά τους από φόλες αλλά και από κατοίκους με οικόσιτα ζώα.
Γραφείο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ  λειτουργεί πλέον και στο 2ο χλμ. Καλαμπάκας-Ιωαννίνων. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2432078440, κ. Γιάννης Μακρής

Περισσότερες πληροφορίες, Βάσω Πετρίδου, 6937 422537

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers