1 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ







Θεσσαλονίκη, 30.11.2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ
Εκδήλωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOTOSGALLERIES

Από τις 5 Δεκεμβρίου τα ίχνη της αρκούδας μας οδηγούν στo notosgalleries στη Στοά Χιρς, όπου έχει στηθεί ένα διαφορετικό δάσος στο κέντρο της πόλης. Εκεί θα σας περιμένουν οι ΑΡΘΟΥΡΟΙ  και προστάτες του δάσους για να σας ξεναγήσουν στα μονοπάτια της άγριας ζωής και να σας βοηθήσουν να στολίσετε το δέντρο σας και να στείλετε τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας!!!

Τους μαθητές και τις μαθήτριες θα τους υποδέχονται ζωηρές και χαρούμενες αρκούδες, οι οποίες θα τους ξεναγούν στο χώρο. Οι αρκούδες θα διηγούνται  τις ιστορίες τους, την ιστορία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, θα εξηγούν γιατί αγαπούν τόσο πολύ τα δέντρα και με βοηθούς τα παιδιά θα δημιουργούν πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες για τα Χριστούγεννα.

Ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης χριστουγεννιάτικο, χαρούμενο, γεμάτο ευχές, παιχνίδια, κατασκευές, διαγωνισμούς και δώρα  θα υλοποιηθεί από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ από τις 5 έως τις 14 Δεκεμβρίου στη Στοά Χιρς του πολυκαταστήματος notosgalleries στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, υλοποιείται δωρεάν για τις σχολικές τάξεις και μόνο κατόπιν ραντεβού, τις πρωινές ώρες (10:00-13:00) από την παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Τα απογεύματα από τις 17.00 ως τις 21.00 και το Σάββατο από τις 10.00 ως τις 18.00 οι γονείς με τα παιδιά τους θα μπορούν επίσης να περάσουν λίγες ώρες στην αγκαλιά της αρκούδας.

Όλοι οι μαθητές θα πάρουν δώρα από τη Faber-Castell και τα notosgalleries.
Για τα ραντεβού των σχολείων επικοινωνήστε στο 2310555920.

Η εκδήλωση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην παιδαγωγική ομάδα των εμψυχωτών συμμετέχουν σπουδαστές του Τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ενώ τη διαδραστική παρουσίαση για τα παιδιά επιμελήθηκε ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών στο πλαίσιο συνεργασίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με τον Ε.Ο. ΞΥΝΗ.

Η παιδαγωγική δράση εγκαινιάζει τη συνεργασία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με τα notosgalleries στο πλαίσιο της οποίας θα φιλοξενούνται πωλητήρια-stand με αναμνηστικά του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στα πολυκαταστήματα notosgalleries σε όλη την Ελλάδα με στόχο τη διάδοση της προστασίας της άγριας ζωής στη χώρα μας και την ενίσχυση των δράσεων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.  
Stand με αυθεντικά προϊόντα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα λειτουργούν στα εξής πολυκαταστήματα:
1) notosgalleries Θεσσαλονίκης (Στοά Χιρς) από 5 Δεκεμβρίου
2) notosgalleries Αθήνας (Σταδίου και Αιόλου) από 16 Δεκεμβρίου
3) notosgalleries Πειραιά (Πολυτεχνείου 35 και Τσαμαδού) από 16 Δεκεμβρίου
4) notosgalleries Λάρισας (Κούμα 25) από 16 Δεκεμβρίου
5) notosgalleries Πάτρας (Μαιζώνος 54) από 16 Δεκεμβρίου

Με την παράκληση να δημοσιευθεί-μεταδοθεί
Επικοινωνία για δημοσιογράφους: Βάσω Πετρίδου 6937422537





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers