17 Νοεμβρίου 2012

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ γεμίζει το Mediterranean Cosmos με αρκούδες και λύκους




Θεσσαλονίκη, 16.11.2012 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ γεμίζει το Mediterranean Cosmos 
με αρκούδες και λύκους με την υποστήριξη της Reprotime 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 20 ΕΤΩΝ 
10 Νοεμβρίου-30 Δεκεμβρίου 

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης στα δάση και στα βουνά και επισκέπτεται το Mediterranean Cosmos.

[Η διευθύντρια του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos Εύη Γραμμενίδου, με τον Θάνο Ζαφειράκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας REPROTIME ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Α.Ε. και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, Βάσω Πετρίδου © Θεοδόσης Γεωργιάδης/ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ]
Η γηραιότερη αρκούδα της Ευρώπης, ένας περήφανος λύκος, μία πανοραμική άποψη του Νυμφαίου την ώρα που δύει ο ήλιος, δασικά μονοπάτια, μία από τις εικόνες που οδήγησαν στην απαγόρευση των τσίρκων με ζώα, το πολύχρωμο δάσος της Ροδόπης, αλπικές λίμνες του Γράμμου, χιονισμένες κορυφές, μια σύλληψη αρκούδας για ραδιοπαρακολούθηση και άλλες αδημοσίευτες εικόνες είναι μερικές μόνο από τις 20 φωτογραφίες της έκθεσης μέσα από τις οποίες ξετυλίγεται το κουβάρι της 20ετούς δράσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

To εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos υποστηρίζει και προβάλλει ενεργά τη δράση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ από το 2006.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους διαδρόμους του και να απολαύσουν βόλτες στα βουνά και στα δάση που αποτελούν το χώρο δράσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Γιγάντιες αρκούδες, λύκοι και ελληνικοί ποιμενικοί σκύλοι κατεβαίνουν απ΄ τα βουνά και θα σας κρατούν συντροφιά κατά την επίσκεψή σας στο Mediterranean Cosmos.


Η εταιρία REPROTIME ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Α.Ε. στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας υποστηρίζει τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ στην εκτύπωση των εικόνων φύσης και άγριας ζωής, με διαδικασίες και υλικά Eco-Print φιλικά προς το περιβάλλον.

Επιπλέον στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν άλλη μια άποψη της έκθεσης φωτογραφίας.

Πρόκειται για μια συμβολική ενέργεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του κοινού με την πεποίθηση ότι η άγρια ζωή είναι κομμάτι της ζωής μας.

Σας περιμένουμε!
Περισσότερα για τη δράση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ μπορείτε να δείτε στο www.arcturos.gr

20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ 
20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ Η ΦΥΣΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers