13 Ιουνίου 2009

13ος ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

"ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ



Θεσσαλονίκη 06-06-2009


13ος ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Με σεβασμό στο παρελθόν και ελπίδα για το μέλλον ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» σας προσκαλεί στο 13ο ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20, την Κυριακή 21 και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009 στο χώρο του πρώην στρατοπέδου ″ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ″ στη Σταυρούπολη.
Επίλεκτα χορευτικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα, παραδοσιακές χορωδίες, Ποντιακά θεατρικά δρώμενα, εκθέσεις βιβλίων, μουσικών έργων, είδη λαϊκής παραδοσιακής τέχνης και γαστρονομίας, ντοκιμαντέρ από τον Πόντο και πολλούς καταξιωμένους Πόντιους καλλιτέχνες μπορείτε να απολαύσετε στο 13ο ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.
Δεκατρία χρόνια πέρασαν κι όμως είναι πολύ λίγα για να καλύψουν αυτό το ευρύ φάσμα και τον πλούτο του πολιτισμού της γης του Πόντου. Έτσι και εμείς συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι την αδιάκοπη προσπάθεια για τη διάσωση και διάδοση της τεράστιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Στήριγμα της ανιδιοτελούς μας προσπάθειας η δική σας αγάπη, συμπαράσταση και υποστήριξη.
Δεκατρία χρόνια τώρα συνομιλούμε τη γλώσσα της καρδιάς. Δεκατρία χρόνια τώρα ταξιδεύουμε μαζί στους δρόμους της παράδοσης. Ήχοι και εικόνες μας συντροφεύουν.
Ανοίγουμε ακόμη έναν κύκλο, και σας περιμένουμε………..
(Είσοδος από την οδό Λαγκαδά)




Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Παύλος Γαλεγαλίδης
Η Γεν. Γραμματέας
Εύα Κοτζαγιαννίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers