28 Φεβρουαρίου 2010

τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Μετά τις διαρροές και τις απειλές η ΕΡΤ αναγκάστηκε να πάρει ίσως την σωστότερη απόφαση. Να δώσει στη δημοσιότητα τα υποψήφια τραγούδια.
Η ΕΡΤ δηλώνει σε επίσημη ανακοίνωση της ότι παρά τις προσπάθειες της, για την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων τραγουδιών που συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού για τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν ήταν δυνατή, η τήρηση της διαδικασίας που είχε τεθεί, λόγω των ανεξέλεγκτων συνθηκών που επικρατούν στο νέο τεχνολογικό περιβάλλον.
Ως εκ τούτου, η ΕΡΤ, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στον 55ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, παρουσιάζει δημόσια, στο πλαίσιο της αρχής της ίσης μεταχείρισης, από τον ιστότοπό της eurovision.ert.gr και τα επτά διαγωνιζόμενα τραγούδια με στόχο την προστασία του ίδιου του θεσμού.


Ακούστε τα 7 υποψήφια τραγούδια:

~Χρήστος Χατζηνάσιος – Illusion
~Sunny Baltzi & Second Skin – Game of Life
~Μάνος Πυροβολάκης – Η κιβωτός του Νώε
~Γιώργος Αλκαίος and Friends – Opa
~Γιώργος Καραδήμος – Πολεμάω
~Μέλισσες – Κινέζος
~Εμιγκρέ – Touch Me Deep Inside

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals