11 Φεβρουαρίου 2010

“giaxaliotis & κοινωνία”

δελτίο τύπου
Μυτιλήνη, 11/2/2010


Πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς
“giaxaliotis & κοινωνία”

Γνωρίζοντας τις προσπάθειες των οργανώσεων για έναν καλύτερο κόσμο, η σελίδα http://giaxaliotis.blogspot.com στηρίζει αυτές τις οργανώσεις και τις προσπάθειες αυτών.
Έτσι δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς της σελίδας με τίτλο «giaxaliotis & κοινωνία». Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η προβολή των οργανώσεων αυτών μέσω των ενοτήτων καθώς και του περιβάλλοντος της σελίδας.


Στα πλαίσια του προγράμματος θα προβάλλονται banners καθώς και σύνδεσμοι (links) οργανώσεων φιλανθρωπικών, φιλοζωικών, περιβαλλοντικών. Οι σχετικοί σύνδεσμοι (links) θα αναρτώνται σε ευδιάκριτα σημεία της σελίδας και στις ενότητες αυτής θα γίνεται εκτενής αναφορά σε διάφορες δραστηριότητες των οργανώσεων. Σύνδεσμοι (links) καθώς και εικόνες θα περιλαμβάνονται και στην τριμηνιαία έκδοση newsletter, που αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όλα τα μέλη της σελίδας.

Σκοπός της σελίδας αυτής είναι και η χρηματική στήριξη των οργανώσεων αυτών με κάποιο τρόπο, στο μέλλον.


Ο διαχειριστής της σελίδας
Λιβάρδας ΧαρίλαοςΠρόγραμμα Κοινωνικής Προσφοράς “giaxaliotis &κοινωνία” ~ http://giaxaliotis.blogspot.com ~ lx place © 2010

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals