19 Νοεμβρίου 2011

THESSALONIKI YOUTH CAPITAL 2014

THESS 2014 "It's time"

THESSALONIKI YOUTH CAPITAL 2014

 Περιγραφή 
Η ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας είναι ένας νέος θεσμός που ξεκίνησε το 2009 από το Ρότερνταμ. Είναι μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας, της μεγαλύτερης πλατφόρμας μη κυβερνητικών οργανώσεων νεολαίας στην Ευρώπη, που σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνουν τον τίτλο "Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας" σε πόλεις που παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων, ιδεών, προτάσεων και συνεργασίας για τους νέους σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο για ένα χρόνο. Δε χρηματοδοτεί έργα, κατασκευές ή υποδομές, αλλά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά, τις ιδέες και τα όνειρα των νέων ανθρώπων.

Η θεματική του 2014
Επιλέχθηκε σαν τίτλος ο "Χρόνος". Με τη λέξη και την έννοια του χρόνου εκφράζεται ταυτόχρονα η ιστορική διαδρομή της πόλης και ο ρόλος της στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, η προοπτική και η εξέλιξή της καθώς και η μετάβασή της στην κοινωνική αναγέννησή της. Το 2014 θα υπάρχει μια μεγάλη σειρά από δράσεις που θα υλοποιηθούν πάνω σε τέσσερις άξονες.


επίσημη ιστοσελίδα, http://www.thessaloniki2014.eu/
ομάδα στο FaceBook, https://www.facebook.com/Thessaloniki2014
Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals