4 Φεβρουαρίου 2009

Ελλάδα, χώρα που διαρκώς «υποδέχεται» τσίρκο με ζώα!


Στο δήμο Αμαρουσίου το τσίρκο MASSIMO συνεχίζει τις παραστάσεις του παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και φιλοζωικών οργανώσεων.

Οι τυπικές άδειες από κρατικές υπηρεσίες που εξ αποστάσεως κοιτάζουν τα ζώα και τους χώρους, δεν αρκούν για να καθησυχάσουν τους πολίτες που γνωρίζουν πια τα βασανιστήρια και τις κακουχίες που έχουν υποστεί τα ζώα-ακροβάτες!

Σημασία για όσους διαμαρτυρόμαστε δεν έχει μόνο ποιος ή πότε βασάνισε τα ζώα αλλά ότι αφαιρέθηκαν από τη φύση, κρατούνται σε κλουβιά και ακροβατούν προς τέρψη ανθρώπων που απαξιώνουν τα ζώα.

Σε κίνδυνο τίθεται και η ασφάλεια των πολιτών καθώς για λόγους προσέλκυσης θεατών το τσίρκο βγάζει τα ζώα στους δρόμους του Αμαρουσίου.

Η Αννα Δρούζα γνωστή υπέρμαχος των τσίρκο με ζώα, χωρίς καμιά ευαισθησία και δημοσιογραφική αιδώ για την παρουσίαση έστω και της άλλης πλευράς, άλλη μια φορά διαφήμισε την επιχείρηση στην εκπομπή της. Η ΕΤ 3 βέβαια χρήζει περιβαλλοντικού τηλεοπτικού βραβείου καθώς έχει αγοράσει τα δικαιώματα προβολής εκπομπών τσίρκο και με ζώα για πολλά χρόνια.

Τσίρκο με ζώα αναμένεται προσεχώς και πάλι στο Φάληρο!

Το νομοθέτημα που έχει κατατεθεί από το Ταμείο Μέριμνας και Προστασίας Ζώων μένει προς ψήφιση παρά τις επερωτήσεις περιβαλλοντικά δραστήριων βουλευτών. Καλή χρονιά και το 2009 διαφαίνεται… και κυρίως φιλοζωική (!)

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals