1 Νοεμβρίου 2010

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Θεσσαλονίκη 23-10-2010


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010 στο κοσμικό κέντρο «Μίθριο».
Στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε και σας διαβεβαιώνουμε πως θα ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία.
Θα παρουσιασθούν τα πολυάριθμα χορευτικά τμήματα του συλλόγου ενώ οι καταξιωμένοι Πόντιοι καλλιτέχνες Παναγιώτης Ασλανίδης, Θεόφιλος Πουταχίδης, Γιώργος Μωυσιάδης, Γιώργος Πουλαντζακλής, Γαβρήλος Σιδηρόπουλος, Κώστας Καλούσης, Κώστας Τυρεκίδης και Κώστας Ιωαννίδης, θα μας ταξιδεύσουν στα μουσικά μονοπάτια του Αλησμόνητου Πόντου.
Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης θα είναι η βράβευση του δημοσιογράφου της ΕΤ-3 Νίκου Ασλανίδη (Αληθινά Σενάρια) και του ζωντανού θρύλου της Ποντιακής μουσικής παράδοσης Παναγιώτη Ασλανίδη.
Πιστεύοντας πως θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γ. Γραμματέας

Παύλος Γαλεγαλίδης                                                            Αναστασία Σαββίδου
 

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals