29 Φεβρουαρίου 2008

Τσικνοπέμπτη 2008


Τσικνοπέμπτη χθες και οι Θεσσαλονικείς τα έδωσαν όλα για όλα. Τρελό κέφι επικρατούσε σε όλη την πόλη.
Από νωρίς το πρωί, σε κάθε γειτονιά της πόλης, στήθηκαν οι ψησταριές από τους κατοίκους που θελαν να τιμήσουν το έθιμο και φέτος. Ο αέρας της πόλης γέμισε από τις μυρωδιές του ψημένου κρέατος. Τσικνίσαμε για τα καλά και φέτος… (τώρα βέβαια θα μου πείτε για το ανθυγιεινό κομμάτι του πράγματος…????
Για την χοληστερίνη που θα φτάσει στα ύψη…… δεν πειράζει, μωρέ……!!!!!! Μια φορά τον χρόνο έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε αυτό…).
Το γλέντι συνεχίστηκε και το βραδύ στην πλατεία Αριστοτέλους όπου με σύνθημα ‘’Όλη η πόλη μια παρέα’’ διασκέδασαν όλοι με την ψυχή τους. Η νεολαία της Θεσσαλονίκης έδωσε δυναμικά το παρόν, ντυμένη με φαντασμαγορικές στολές κάθε είδους, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο χαρούμενη και διασκεδαστική.
Αλλά και κάθε άλλη ηλικία μπορούσε κανείς να συναντήσει στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Από μικρά παιδιά έως και πιο ώριμους ανθρώπους που θυμήθηκαν τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια και διασκέδασαν πολύ.

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals