21 Φεβρουαρίου 2008

Χειμώνας με τα όλα του

Χειμώνας 2007-2008

Χειμώνας με τα όλα του ο φετινός. Επικράτησαν φαινόμενα που χρόνια είχαμε να τα δούμε και μας είχαν λείψει. Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει να ξυπνήσει ένα πρωί και να δει μια ‘’λεύκη μέρα’’ . τα πάντα γύρω σου να είναι σκεπασμένα με ένα λευκό και αφράτο στρώμα χιονιού. Ευκαιρία για να μην πας στη δουλειά και να ξαναθυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια παίζοντας χιονοπόλεμο με την παρέα σου.
Φυσικά η επέλαση του χιονιά μας προαναγγέλθηκε από τους μετεωρολόγους και τους δημοσιογράφους σε όλα τα κανάλια μέρες νωρίτερα. Και ναι , ήρθε λοιπόν η μέρα , η άσπρη μέρα. Και αφού ήρθε άρχισαν και τα προβλήματα…
Τα προβλήματα που ήθελαν να προβάλλουν οι δημοσιογράφοι και που με τόση ανυπομονησία προσδοκούσαν. Ο χιονιάς ήρθε, είδε και τελικά απήλθε. Οι δημοσιογράφοι όμως συνέχισαν να ασχολούνται με το θέμα για τρεις τουλάχιστον μέρες ακόμα.
Ωραία όλα αυτά όμως δεν είδα κανέναν από τους ευχαριστημένους στις τηλεοράσεις. Οι μόνοι που προβάλλονταν ήταν αυτοί που από δική τους βλακεία έπεσαν και έσπασαν πόδια, χέρια και κεφάλια, και αυτοί που φώναζαν γιατί δεν τους καθάρισε ο δήμος ακόμα και την είσοδο της πολυκατοικίας τους.

Τέλος πάντων. Ο χιονιάς τελείωσε προς στιγμή. Χθες και σήμερα (20-21/2) ζεσταθήκαμε μιας και είχαμε ηλιόλουστη μέρα. Αλλά αυτό μη σας ξεγελά, γιατί έρχεται ο Μάρτης, που ως γνωστόν είναι και παλιός παλουκοκαύτης. Πιστεύω πως θα μας ασπρίσει λίγο και αυτός ο μηνάς (τουλάχιστον εμάς τους από πάνω ,κατά Θεσσαλονίκη εννοώ). Αλλά μη στενοχωριέστε.

Παίδες έρχεται σε λίγο η άνοιξη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers