1 Απριλίου 2009

«Ο ΛΥΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»


Ο κύκλος των συζητήσεων συνεχίζεται και το συμπέρασμα είναι ότι όντως μας ενώνει ο λύκος καθώς η ερευνητική ομάδα των φίλων και εθελοντών του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που επιθυμούν να εξερευνήσουν τη ζωή του άγριου λύκου συνεχώς μεγαλώνει. Σε αυτό το τεύχος διαβάστε για την ιστορία του λύκου, του σκύλου και του λυκόσκυλου καθώς και τους μύθους που σχετίζονται με τα ζώα αυτά.

«Στο Καταφύγιο του Λύκου στην Αγραπιδιά Φλώρινας φιλοξενούνται 12 πρώην αιχμάλωτοι λύκοι και φροντίζονται από τους ανθρώπους του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Οι λύκοι αυτοί προέρχονται από αιχμαλωσία και δεν μπορούν να επιστρέψουν στη φύση. Ενας από τους λόγους που αιχμαλωτίστηκαν ήταν γιατί κάποιοι άνθρωποι πίστεψαν ότι μπορούν να τους διασταυρώσουν με σκύλους και να βγάλουν λυκόσκυλα ή ότι θα κατάφερναν να τους εξημερώσουν. Ομως
Λύκος
Σκύλος και
Λυκόσκυλο Είναι τρεις… ή μάλλον τέσσερις διαφορετικές ιστορίες…»

(Αυτές τις ιστορίες μπορείτε να τις διαβάσετε ολόκληρες στο blog του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, στο κείμενο των Γιώργου Βαρότση και Λουκά Θεοδοσίου, εθελοντών του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και μελών της ομάδας «Ο Λύκος μας ενώνει».)

*Επόμενη συνάντηση την Τετάρτη στις 1 Απριλίου στις 7 μ.μ.. Θα προβληθεί η ταινία «Λύκοι σας παρακαλώ μην κλαίτε». Περισσότερες πληροφορίες Χαρούλα Κρομυάδου, hkromiadou@arcturos.gr

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals