1 Απριλίου 2009

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο φεστιβάλ Αφήγησης και Τέχνης του ΛόγουΕνα φεστιβάλ γεμάτο αφηγήσεις, αναγνώσεις παραμυθιών, συζητήσεις, προβληματισμοί και δραστηριότητες για τα παιδιά με κεντρικό θέμα τον λύκο. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης σε συνεργασία με τις Βιβλιοθήκες Κοζάνης και Πτολεμαίδας, το γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και καλλιτεχνικό διευθυντή τον κύριο Στέλιο Πελασγό. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 24 Απριλίου έως τις 3 Μαίου.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα συμμετάσχει με στόχο την προβολή των δράσεων του για το λύκο μέσα από δραστηριότητες για μικρά παιδιά αλλά και αφηγήσεις τόσο από τη λογοτεχνία όσο και από τη ζωή των συνεργατών του στο ερευνητικό πεδίο με στόχο την ανακάλυψη της ζωής του λύκου. Περισσότερες πληροφορίες το επόμενο μήνα.

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals