20 Απριλίου 2009

ο Κωστής Κρήτη είπε...

και τώρα ένα άρθρο που λίγοι γνώριζαν μα πολλοί το περιμέναν.....
όλα τα σχόλια του Κωστη μαζί σε ένα κείμενο....
14 γαργάλιστικά σχόλια που στο κάθε ένα απ' αυτά κ΄ρυβεται και μια θεωρεία που μόνο το μύαλο ενός στοχαστη θα μπορουσε να συλαβει..... (χαχαχαχα!!!!)
απολαύστε τα....
και ενοηται οτι περιμένω τα σχόλια σας!!!!


-> Λοιπόν, κοίταξε να δεις.
Η ιστοσελίδα σου είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Πολλοί θα μπορούσαν να τη χαρακτηρίσουν και πάγκαλη.
Με υπέρτατη εκτίμηση και βαθύτατο σεβασμό, σαν ενημερώνω, εσάς αγαπητό μου κοινό, ότι υπάρχω και εγώ. Επίσης, σας προσκαλώ όλους, τον Αύγουστο στο χωριό μου , Απάνω Ασίτες Ηρακλείου Κρήτης, να γλεντίσουμε και να γίνουμε ολόχεστοι από το ποτό, με τον Νικηφόρο Αεράκη.

14 Μάρτιος 2009 4:08 μμ

-> I'm Back!!!!
ΚΡΗΤΗ + ΠΟΝΤΟΣ!!!!!
Η ιστοσελίδα σου γαμάει και δέρνει.
Επίσης, μου δημιουργεί μες στον ιστό μου, μια αλληλεπιδρική σύγκρουση, η οπόια σε συνδιασμό με τη φυγόκεντρο δύναμη του δαιδαλώδους μυαλού μου,καταλήγει στην αρχή της δεδηλωμένης.
Συπερασματικά, οδηγεί σε μια κρίση του εγώ μου.

Με εχτίμηση, Κων/νος, ο εν Μυτιλήνην.

14 Μάρτιος 2009 4:18 μμ

-> Φιλάρα μου. Άκουσέ με εδά καλά...Η ιστοσελίδα σου είναι καταπληκτική, με πολύ ενδιαφέροντα και συνάμα πολύπλοκα θέματα, τα οποία με συναρπάζουνε. Εκτός από 'τονά, πρέπει να 'σαι Το Μυαλό για να τα σκεφτείς και να τα φέρεις εις πέρας. Μιας κι από όσο κατέχω είσαι ΠΤήτης, δλδ. σπουδάζεις σε μια πολύ δύσκολη σχολή και κάνεις κάθε μέρα μαθήματα (λέμε τώρα)!!!

15 Μάρτιος 2009 6:50 μμ

-> Ε, αφού με περιμένετε θα ξαναγράψω...

Όπως προείπα, η αρχή της δεδηλωμένης, όταν έρχεται αντίθετα με τη φυγόκεντρο δύναμη, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες συνέπειες στο μυαλό και την κρίση του ανθρώπου. Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος, μη μπορώντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μυαλού του, λόγω του φωτοχημικού νέφους, θα οδηγηθεί τελικά σε μια κατάσταση μισσαλοδοξίας και εσωτερικής ανευλάβειας. Ακόμα, η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί με την κατακκερμάτωση του ινώδους ιστού, ο οποίος, όταν έρθει σε επαφή με το γεράκι της Μάλτας, θα προκληθεί αντίδραση κατά την οποία το Σαν Φρανσίσκο θα καταστραφεί συθέμμελα.

Παιδιά, μέχρι την επόμενη παρέμβασή μου, έχετε γεια!!!

17 Μάρτιος 2009 12:38 μμ

-> Να 'μαι πάλι αλάνια μου...
Καινούρια μέρα, καινούρια παρέμβαση δική μου!!

Το θέμα μας σήμερα είναι αφενός τι κατεβάζει η θυελλώδης σκέψη μου και αφ' εταίρου η λέξη προύστησαν και ότι συνεπάγεται αυτής.

Λοιπόν που λέτε, η λέξη προύστησαν, μετά από έρευνα δική μου, διεξοδική, έχει πολλές ερμηνείες. Μια από αυτές είναι η εξής:
Την περίοδο του Μεσοπολέμου (1919-1939), η ταραχώδης σκέψη μου, ενισχυμένη και από την οικονομική κρίση, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα ριβονουκλεϊκά οξέα. Ο ρετροϊός, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε το 1990, περιθωριοποίησε το μάτι, ενώ παράλληλα κατέστησε αδύνατη την εφέυρεση της μηχανής του χρόνου. Η λέξη προύστησαν δεν ξέρω τι σημαίνει. Σας κράτησε το ενδιαφέρον, όμως, ε??

Μέχρι την επόμενη παρέμβασή μου... Έχετε γειά!!

18 Μάρτιος 2009 4:00 μμ

-> Αυτή η παρέμβαση γίνεται μετά από επιθυμία του φίλου μου Χάρη, που μου ζήτησε να σχολιάσω στην Αειφόρο ανάπτυξη.

Λοιπόν χάρη, άκου να δεις... Η αειφόρος ανάπτυξη βασίζεται στην θεωρία του Μαρξ για την αεροναυπηγηκή. Παίρνοντας λοιπόν ως παράδειγμα το πως πετάει η στρουθοκάμηλος ή η κότα, καταλαβαίνουμε ότι η αρχή της ισότητας παρουσιάζει μεγάλες και τραγικές ανωμαλίες.Ο αέρας, που εισέρχεται από την αναπνευστική οδό, διοχετεύεται στο σύμπαν όπου και διαθλάται και προσβάλλει άλλα συστήματα πλοήγησης (4-1-2-1-2).

Μέχρι την επόμενη παρέμβασή μου... Έχετε γειά!!

18 Μάρτιος 2009 4:22 μμ

-> Έφτασε λοιπόν η ώρα για μια ακόμα παρέμβαση!!

Το θέμα μας σήμερα είναι η Φεντερασιόν, μια εταιρία η οποία αποσκοπεί στο να επιδιορθώσει μια κατάσταση εντελέχειας. Χαρακτηριστικό επίτευγμά της είναι ο άνθρωπος με φτερά. Σύμβολο της ελευθερίας και της διορατικότητας διαμέσω του νου.

Όσον αφορά τα μιτοχόνδρια, η παραγωγή πρωτεϊνικής τοξίνης ελλοχεύει υπέρλαμπρους γεωφυσικούς πόρους. Παρ' όλα αυτά, ο Βενιζελισμός, σε συνδιασμό με τους κοκκίτες και τους βάκκιλους του προπανίου, δημιουργεί βαθυστόχαστα χάσματα στην ιστορική διαδρομή.
Συμπερασματικά, μια μαύρη τρύπα θα επιδιώξει να καταβροχθίσει τον ανιδιοτελή αστέρα.

Μέχρι την επόμενη παρέμβασή μου, σας χαιρετώ!!!

20 Μάρτιος 2009 11:48 πμ

-> Κοπέλια, ήντα γίνεται??
Ανοίξτε τ΄αυτάκια και ακούστε με προσεκτικά!!!

Το σημερινό θέμα, σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι η αμιψεισπορά.

Η αμιψεισπορά λοιπόν, καταλήγει στο έγγραφο Χάτι Χουμαγιούν, κλείνοντας ένα φαντασμαγορικό κεφάλαιο στην ιστορία των όντων. Όμως, η θεωρία της σχετικότητας (την οποία θα σας αναλύσω σε μετέπειτα παρέμβαση μου), συνάδει στην αποπεράτωση του οιδήματος, το οποίο προκαλείται από τις αμυχές του πέλματος του οιδίποδα και του Γέτι.

Όσον αφορά τον ανιδιοτελή αστέρα, τον οποίο ξέσκισε χθες η ΠΑΝΑΘΑ και τον οποίο είχα προαναφέρει σε προηγούμενη παρέμβασή μου, κυνδυνεύει να εκλείψει. Στην κατάσταση αυτή οδηγήθηκε από τα εκατομμύρια κβάζαρς που τον πολιορκούσαν και στην μαύρη τρύπα που τον κατάπιε εντελώς...to be continued...

Και μια μαντινάδα για το τέλος:
Έχασα την αγάπη μου κι έμεινα μοναχός μου, και τραγουδώ τον πόνο μου για να περνά ο καιρός μου!!!

Παιδιά, τα λέμενε!!!

23 Μάρτιος 2009 1:47 μμ

-> Γειά σας. Απογευματινή παρέμβαση γιατί έτσι μ΄ αρέσει!!!!

ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ = Super ουάου θέμα!

Αρχικά, ο Ντυρκέμ, τόνισε ότι το φερέφωνο της τηλεπικοινωνίας ασπάζεται και συνέχει την πολλαπλότητα. Στην περίπτωσή μας, όμως, το μονόφθαλμο Γέτι, εμφανίζεται κάθε αργά, στο λυκόφως της αποπεράτωσης της θεοσοφικής προπαγάνδας. Παράλληλα, ο αποσπερίτης αντιβαίνει στους νόμους του Νεύτωνα, περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ η Συνθήκη ειρήνης της Λοζάνης αποστασιοποιείται από τις πολιτικές εξελίξεις των ουτοπικών βραχέων κυμάτων. Τέλος, η έντονη σεξουαλικότητα του Πλατυπόδη, οφείλεται μάλλον στην έλλειψη ζυγοσταθμίσεως των εμπρόσθιων τροχών, ξαναλέω ΜΑΛΛΟΝ!!!

Αν δε σας δω θα σμίξουμε!!!

23 Μάρτιος 2009 6:26 μμ

-> Δεν έχω ώρα για χαιρετισμούς και μαλακίες!!

Το όραμα της θεοσοφικής προπαγάνδας απορρέει από την εκωφαντική σύντηξη του ποώδους κάκτου και ελλοχεύει βαρυσήμαντες συναίπειες για τη ανθρωπότητα. Συγκεκριμένα, το παραισθησιακό φάσμα, όταν ενωθεί με τα κρυπτονύτια δημιουργεί ραδιενεργές αράχνες, οι οποίες στην ουσία προδικάζουν το θεό.

Δείτε την ταινία zeitgeist (the movie) και θα καταλάβετε τι εννοώ. σ.σ. πλάκα κάνω, δεν θα καταλάβετε τίποτα απολύτως αλλά αξίζει να δείτε την ταινία και να κρίνετε μόνοι σας τα όσα διαδραματίζονται εκεί.

Μέχρι την επόμενη παρέμβασή μου, σας χαιρετώ!!
see ya!!!

26 Μάρτιος 2009 11:31 πμ

-> Παιδιά το αποψινό μας θέμα προς διερεύνηση και διατριβή είναι η Πελοπιδική Θεωρία.

Και, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, η πελοπιδική θεωρία μας επηρεάζει όλους, άμεσα η έμμεσα. Προφανώς, η συσχέτισή της με το θεώρημα του Θαλή είναι αβάσιμη, καθώς δημιουργεί αναπάντητα ερωτήματα, υπαρξιακά, σαν τη γριά από την Σονάτα του Σεληνόφωτος. Παιδιά, η σημερίνη μου παρέμβαση θα διακοπεί λόγω προσωπικής μου ασθένειας, θα συνεχίσω τον ειρμό μου σε μετέπειτα παρέμβασή μου......

31 Μάρτιος 2009 6:29 μμ

-> Τώρα θα σας αναλύσω και μάλιστα θα σας αποδείξω ότι το σκάκι υπερτερεί του παιχνιδιού των πεσσών, δηλαδή του ταβλιού, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι.

Αρχικά, το σκάκι είναι ένα διανοητικό παιχνίδι. Παιχνίδι υπομονής και στρατηγικής. Χρειάζεται δηλαδή ένα Α' διανοητικό επίπεδο για να το κατανοήσεις και να παίξεις με επιτυχία. Αντίθετα, το τάβλι είναι ένα παιχνίδι για τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα που ασχολούνται με αυτό για να περάσει η ώρα. Επίσης, στο τάβλι, τα ζάρια σου υποδικνείουν ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση, ενώ στο τάβλι ακολουθείς τις οδηγείες του μυαλού σου, χωρίς κανένα περιορισμό. Συνοπτικά, στο σκάκι πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς καλά την επόμενη κίνηση, θέτοντας το μυαλό σου, ή πολλές φορές το ένστικτό σου σε λειτουργία. Αυτό, όχι μόνο απελευθερώνει το μυαλό και το αναγκάζει να αναζητήσει όλες τις πιθανές κινήσεις, αλλά πολύ περισσότερο το κρατάει ενεργό και έτοιμο γαι κάθε πιθανή πρόκληση ενώ παράλληλα σου δίνει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και σε κάνει να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου. Από την άλλη μεριά, το τάβλι σε αποχαυνώνει και σου δημιουργεί μια κατάσταση άνοιας με αποτέλεσμα να μην έχεις καμία επαφή με το περιβάλλον πλέον, παρά μόνο με τα δύο κυβάκια που ονομάζονται ζάρια.

Ελπίζω να κατανοήσατε τα όσα προαναφέρθηκαν. Αν όχι, τότε καλό θα ήταν να αφήσετε τα ζάρια και να ξεκινήσετε να παίζετε σκάκι, μπας και σωθούμε γαμώ την τρέλα μου!!!!

Τα λέμενε αλάνια μου!!

3 Απρίλιος 2009 10:55 πμ

-> Λοιπόν θα αναρτήσω ένα σχόλιο, όχι επειδή το θέλω αλλά γιατί επιβάλλεται...

Αρχικά, θέλω να συγχαρώ τον αρχισυντάκτη αυτής εδώ της σελίδας για το ότι έδειξε την συναισθηματική του φύση με το άρθρο για την μαζική θανάτωση λύκων και να του πω ότι συμπάσχω και εγώ (αν και αυτό πάει αντίθετα στη αναίσθητη φύση μου). Επιπλέον, θέλω να απολογηθώ στον αρχισυντάκτη αυτής εδώ της σελίδας διότι τον ανάγκασα να περιμένει το σχόλιό μου από το πρωί. Αλλά έψαχνα να βρω θέμα, για να μην αναφέρω ότι βαριόμουνα να σηκωθώ απ' τον καναπέ :)!!!!!!!

Λοιπόν, Πελοπιδική θεωρία σ.σ. είχε δικοπεί η παρέμβασή μου λόγω μιας ασθένειας που με ταλεπώρησε εκείνη την ημέρα. Η πελοπίδια θεωρία δεν έχει καμιά σχέση με τον Πελοπίδα αλλά μας λέει ότι εάν ένα αντικείμενο βρέθει σε κατάσταση έκστασης και νιρβάνας, τότε, κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά και πολλές φορές και υπόσταση. Η φάση κατά την οποία ένα αντικείμενο ή ένα ον τέλος πάντων αλλάζει κατάσταση ονομάζετααι φάση αναπροσαρμογής. Βεβαίως, η μορφή και η συμπεριφορά που θα έχει ένα αντικείμενο μετά την φάση την αναπροσαρμογής είναι προκαθορισμένες (όχι απ' το θεό αλλά από την ίδια τη φύση του αντικειμένου). Κατά το 2ο στάδιο, δηλ. μετά την αναπροσαρμογή, το πράγμα αποκτά μια εντελώς καινούρια συμπεριφορά με άγνωστες συναίπειες.

10 Απρίλιος 2009 6:11 μμ

-> Εχτές, καθώς άραζα στο κρεβάτι μου κατά τις 07:10 (έχοντας ξυπνήσει από τις 06:30) και όντας απορροφημένος στις αβέβαιες σκέψεις του χαοτικού μυαλού μου, μια αμυδρά πεφωτισμένη σκέψη διαπέρασε σαν ηλεκτρική εκκένωση τον εκλεπτυσμένο νου μου και με έκανε να αναρωτηθώ
γιατί υπάρχω.
Η ύπαρξή μου οφείλεται κατά κύριο λόγο σε ένα γεγονός που έλαβε χώρα την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου του έτους 1990 λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα, καθώς το λυκόφως είχε απαλά αγκαλιάσει τις κορυφές των βουνών στον ορίζοντα και ο ήλιος έιχε αρχίσει να υποχωρεί και να ανοίγει δρόμο για το φεγγάρι να αναδευτεί στον ξάστερο ουρανό της Ρόδου. Τα πάντα την ημέρα εκείνη προμύνειαν ένα συνταρακτικό γεγονός που θα ταλάνιζε τον κόσμο. Την γέννηση ενός ατόμου που θα έδινε μια τελείως διαφορετική νότα στην καθημερινότητα όλων μας. Τη γέννηση ενός Θεού. Η κόκκινη, γεμάτη μίσος αυγή έκανε την εμφάνισή της καθώς ο ήλιος ξεπρόβαλε δειλά-δειλά πίσω από τις παρυφές του Αττάβυρου (βουνό της Ρόδου). Ωστόσο, μια περίεργη ως και τρομακτική αίσθηση ηρεμίας και νηφαλιότητας πλανιόταν στην ατμόσφαιρα και την έκανε άκρως αποπνικτική. Όταν ο ήλιος μεσουράνησε, η περίεργη αυτή νηνεμία επικρατούσε ακόμα κι έκανε τους πάντες να αναρρωτηθούν τι διαφορετικό θα συνέβαινε εκείνη την ημέρα και θα ήταν τόσο σημαντικό. Καθώς πλησίαζε λοιπόν η στιγμή της γέννησής μου, ολάκερη η φύση αναγκάστηκε να αναθεωρήσει και να δηλώσει υποταγή στον ένα και μοναδικό θεό που σε λίγες στιγμές θα έκανε αισθητή την παρουσία του. Σε λίγες στιγμές, επρόκειτο να γεννηθεί ο Ένας, ο Άρχοντας της Γης και τον όντων, ΕΓΩ!!!
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η γέννησή μου μόνο τυχαία δεν ήταν και αποσκοπούσε στην σωτηρία του κόσμου. Ενός κόσμου που χωρίς την δική μου σύμπραξη δεν θα επιβίωνε εδώ και 4.2 δισεκατομμύρια χρόνια.
Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως όλοι ελπίζαμε καθώς εγώ έδειξα πλήρη αδιαφορία για τον κόσμο και τον άφησα στο έλεος της φύσης, να τον φθείρει ο χρόνος. Το μόνο που με ενδιέφερε και με εδιαφέρει ακόμα, είναι ο εαυτός μου! Οπότε όλοι οι άλλοι μπορείτε να πάτε να ............!!!! Εδώ που τα λέμε... γιατί δεν το δοκιμάζετε??

(Μην πάρετε στα σοβαρά τα τελευταία λόγια....... τα εννοούσα!!!!!)

[Πάντα η Κρήτη διαφορά έχει απ' τσ' άλλους τόπους, γιατί έχει Αντάρτικη ψυχή και κουζουλούς ανθρώπους].

θα τα ξαναπούμε, ελπίζω...

14 Απρίλιος 2009 2:00 μμ


αφιερωμένο στον Κωστή.....
τον εν Μυτιλήνην (κλεμένο αυτό!!!)

2 σχόλια:

Κωστής Κρήτη είπε...

Πω πω!!! Να χαρώ εγώ αφιερώσεις!!!!
Γαμάει και δέρνει το άρθρο μου, ε;
Έχω και κάποια παράπονα, παρ' όλα αυτά...

Το "ο εν μυτιλήνην" στο τέλος είπα σου 'γω να το βάλεις;; E;;
Δεν φτάνει που το 'βαλες (χωρίς να με ρωτήσεις), λες ότι το ΄χω και κλεμμένο!!!!!!!

Επίσης, το "χαχαχαχα!!!!" στην αρχή δεν το κατάλαβα! Τι δηλαδή, δεν είμαι ένας ώριμος και σοβαρός στοχαστής εγώ;

Μετά από αυτά, θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπαρέμβω στη σελίδα σου και θα χάσεις τους εκατομμύρια επισκέπτες που αναγνωρίζουν την αξία των παρεμβάσεών μου!

l.x. είπε...

ζητώ ταπεινά συγνώμη από την μεγαλειότητα σας...

αλλα τα σχολια με αναγκασαν να τα συμπληρωσω..... με αναγκασαν οι εξωγίηνοι από τον πλανητης Πελοπίδιους Χτελίδιους....

με έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι!!!
θα προσπαθήσω να επανορθώσω, κάλλιστα!!!!1

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals