10 Μαρτίου 2009

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ
Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού ΚιλκίςΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ !!!
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ

Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» ακόμη μία φορά απέδειξαν την αγάπη για τον τόπο τους. Την Καθαρά Δευτέρα 02.03.2009 μία ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και μία ημέρα που έχουμε συνδέσει με ξεκούραση, διασκέδαση και τα πατροπαράδοτα έθιμα. Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» την επέλεξαν για να πραγματοποιήσουν δενδροφύτευση με στόχο να αυξηθεί το πράσινο και να καλλωπιστεί ακόμη περισσότερο το Δημοτικό Διαμέρισμα Επταλόφου του Δήμου Κρουσσών στο Νομό Κιλκίς και να μυήσουν τα μικρά παιδιά του συλλόγου στην επαφή με το περιβάλλον, την σημασία της προστασίας του και την ανάγκη της φροντίδας του.
Η μέρα ξεκίνησε με το πέταγμα του χαρταετού, στη συνέχεια τιμήσαμε τη λαγάνα, το χαλβά και τα λοιπά νηστίσιμα. Αλλά υπήρχε και κάτι ακόμα η ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων, μικρών και μεγάλων. Οι ηλικίες των συμμετεχόντων συγκινητικές από 5 έως 85 ετών.
Το κέφι για δημιουργία περίσσιο, τα παιδιά μάθανε να προσέχουν το περιβάλλον, να φυτεύουν και να περιποιούνται τα δέντρα. Έμαθαν να δημιουργούν μόνα τους τον «ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ» πράσινο χώρο για παιχνίδι. Τόσο μεγάλος ήταν ο ζήλος των παιδιών γι’ αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία τους που μόνο η νύχτα τα σταμάτησε.
Με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ ευχόμαστε του χρόνου και για πολλά χρόνια ακόμα να γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα σ’ αυτό το χώρο που δημιούργησαν τα παιδιά μας.Δείτε φωτογραφίες ( http://www.flickr.com/photos/21100022@N02/sets/72157615032161886/ ) από την δενδροφύτευση.


Πολιτιστικός Σύλλογος \"Ακρίτες Επταλόφου\" του Νομού Κιλκίς
http://akriteseptalofou.blogspot.com/
http://akrites.madblog.gr/
akriteseptalofou@yahoo.gr
akriteseptalofou@gmail.com

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals