14 Μαρτίου 2009

ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ – ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ – ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΪ ΜΟΥ – ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ – ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑ ΘΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!!!!!
www.stopcartel.com

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 30Η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ – ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΠΛΑΙ ΤΟΥ!!!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Οσοι επιθυμούμε να συμμετάσχουμε σαν ένδειξη ενεργής συμπαράστασης, ας βρεθούμε δίπλα στον Απεργό Πείνας Θεόδωρο Τενέζο,
το Σάββατο 14-03-09 και ώρα 18.00μμ Πατησίων 70 και Κότσικα,
σταθμός Πλατεία Βικτωρίας, κάτω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ο Θοδωρής Τενέζος κάνει απεργία πείνας εδώ και 30 μέρες έξω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην επόμενη γωνία από το σπίτι μας.
Είχε μία εξαιρετική επιχείρηση, σταθερά και γρήγορα ανερχόμενη, και 200 άτομα δούλευαν στην εταιρεία του. ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ ΥΛΙΚΑ.
ΚΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. Τόσο απλά. - Στο www.tvxs.gr/v6470 - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ…

Είναι ένας άνθρωπος σαν κι εμάς, αλλά πιο δυνατός που αποφάσισε να εκτεθεί και να διακινδυνέψει την υγεία του και τη ζωή του για όλους εμάς!!!!

Η ιστορία του δεν αφορά τους επιχειρηματίες μόνο αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ – ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ που η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ δεν μας επιτρέπει να κινούμαστε σε μία αγορά με ελεύθερο ανταγωνισμό, όπου οι τιμές θα διαμορφώνονταν ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!
ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, αφού τα καρτελ στην ΕΛΛΑΔΑ μας αναγκάζουν να αγοράζουμε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αγαθά και υπηρεσίες, με τα ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ που φροντίζουν να μας δώσουν ως εργοδότες!!!!
Κι αν δεν μπορείς να δουλέψεις και να σταθείς στα πόδια σου, είσαι αιώνια έρμαιο
κι ως κακοπληρωμένος εξαθλιωμένος υπάλληλος
κι ως εκφοβισμένος κακομοιριασμένος ψηφοφόρος.
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ φυσικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ όπως μάθαμε έκπληκτοι προχτες! Έκπληκτοι όχι από το γεγονός, αλλά από την απάθεια και την απραξία του Υπουργού που το ομολόγησε!
Περισσότερα στο www.stopcartel.com . πολλές πληροφορίες, οι επερωτήσεις στη Βουλή, όλη η ιστορία του κι εδώ η απεργία μεταδίδεται ζωντανά κάθε ώρα.
Σιγά σιγά ο στόχος είναι να μαζευτούμε πολλοί έστω κι αν απλώς καθόμαστε έξω στο πεζοδρόμιο μαζί του.
Παρακαλώ προωθήστε το.
Μαρία Ζουγανέλη

Δικηγόρος LLM

Χέυδεν 4 104 34 ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 88 29 828 - Κιν.: 6937 061 264

ΦΑΞ: 2130 327 039

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers