9 Μαρτίου 2009

Ο λύκος μας ενώνει
Επιζήμιο είδος ή προστάτης των δασών; Καλός, κακός ή ανώτερο θηλαστικό είδος; Ανταγωνιστής του ανθρώπου ή παρεξηγημένος κυνηγός; Ιερό ζώο ή αιτία κακών; Τα ερωτήματα αυτά αντανακλούν τις απόψεις των ανθρώπων για τον λύκο από την αρχαιότητα ως σήμερα. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ από την πλευρά του, εδώ και χρόνια υλοποιεί δράσεις προκειμένου ο λύκος να μην κινδυνεύσει με εξαφάνιση αφενός και αφετέρου να προστατευτούν οι περιουσίες των κτηνοτρόφων που απειλούνται από επιθέσεις του.

Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών φίλοι και εθελοντές της οργάνωσης κάθε ειδικότητας ξεκινούν κύκλο συζητήσεων και έρευνας για τον λύκο στον πολιτισμό, την ιστορία, τη βιολογία, την οικολογία και την τέχνη. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 7 μ.μ. στα γραφεία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στη Θεσσαλονίκη, Ρογκότη 3. Επόμενη συνάντηση στις 18 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για όποιον ή όποια επιθυμεί να συμμετέχει: Χαρούλα Κρομυάδου hkromiadou@arcturos.gr

Followers

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με μια μικρή δωρεά. Κάθε δωρεά είναι σημαντική γιατί μας βοηθάει να κρατήσουμε ανοικτό το blog και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε κάνετε κλικ στο κουμπί Donate.

Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών - Θεσσαλονίκη

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Free Blogger Templates | Web Hosting Deals